Renovatie Vesting Museum Maastricht in de Helpoort

shutterstock 1152880676Het Vesting Museum Maastricht in de Helpoort ondergaat momenteel een renovatie. Na jarenlange voorbereiding en bestuderen van de mogelijkheden heeft de stichting het besluit genomen om van het informatie-centrum "De Helpoort" een heus museum te maken. Dat resulteerde in het oprichten van een nieuwe stichting "Vesting Museum Maastricht".

Deze stichting stelt zich ten doel om de Helpoort als volledig museum in te richten, waarbij gebruik gemaakt wordt van allerlei moderne hulpmiddelen om de geschiedenis van de vesting Maastricht zo breed mogelijk in beeld te brengen.

Dit maakt het noodzakelijk dat de binnenkant van het gebouw aangepast aan een modernere wijze van museum exposities. Echter, de historische muren, trappen, gangen en raampartijen blijven daarbij natuurlijk hun historisch karakter behouden.

Deze interieurverbouwing is een enorme klus en vraagt een grote financiële investering.

Elke donatie is daarom van harte welkom om deze vernieuwing te realiseren. Uw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.
Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belasting. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Online donatie

Gebruik dit formulier om een online donatie te doen. Als u het bedrag een specifieke bestemming wilt geven, noteer dat dan in het vakje van de opmerkingen.

Donateurs informatie

Renovatie Vesting Museum Maastricht in de Helpoort

Donatie informatie

Betaling per bankoverschrijving